fbpx

Weet jij al wat een virtueel assistent precies voor jou kan betekenen? Denk jij er over om taken uit te besteden, maar weet je niet hoe of wat. Laat me je er wat meer over vertellen.

Je kent vast dat gevoel, je bent druk bezig in je bedrijf. Je houdt alles draaiende. Weer een week voorbij, een week waarin je weer niet af gekregen hebt wat er op je lijstje stond. Veel van je werkzaamheden doe je nu snel even tussendoor, of stel je het liefst zo lang mogelijk uit. Zaken waar je enorm veel energie op verliest. Zaken die helaas wel moeten gebeuren. Denk aan het bijwerken van je administratie.. Ja het 3e kwartaal loopt al weer op zijn einde. Nog een paar weken en je aangifte moet weer de deur uit. En wanneer heb je voor het laatst een nieuwsbrief verstuurd, of een blog gepost op social media.

Een virtueel assistent kan je hier prima bij helpen. Ik ben er om de ondernemer te ondersteunen. Iets wat ik al jaren met veel plezier doe. Iets waar ik enorm veel energie van krijg. Door gericht taken uit handen te nemen, kun jij je richten op die zaken die jij belangrijk vindt en, nog belangrijker, de zaken die jij leuk vind om te doen.

Doordat je meer rust krijgt en je bezig houdt met dat wat je moet doen, kun je je richten op je onderneming, de groei van je onderneming of juist wat meer genieten van je vrije tijd.

uitbesteden maakt meer mogelijk!

Zie jij het uitbesteden al zitten? Ben je benieuwd wat een virtueel assistent voor jou kan betekenen? Neem eens vrijblijvend contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Wat ondernemers over me zeggen:

Anita doet juist die dingen graag, die ik niet graag doe. Ze is een top ondersteuner, met doorzettingsvermogen en als ze even iets niet snapt, duikt ze erin en komt ze met een goede oplossing. Ze regelt, organiseert, is betrouwbaar en zorgvuldig. Ze houdt een oogje in het zeil bij wat er gebeurd en koppelt terug op het juiste moment. Kortom, aanrader om met haar samen te gaan werken!

Ik kom er gewoon niet aan toe. Ik weet dat Facebook ideaal is om te laten zien wat ik doe. Maar ik heb er gewoon geen tijd voor. Anita pakt dit super op. Ze zorgt dat onze website en facebookpagina up to date blijft.

Anita is duidelijk, betrouwbaar en kordaat. Precies wat ik van een VA verwacht! Zeker als daarbij nog komt dat ze betrokken en gedreven is! Toppertje!