fbpx

Afgelopen dinsdag was het dan zo ver! De kick-off van ons netwerk Connect2Share.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik het best wel spannend vond. Is iedereen wel enthousiast? Is alles goed geregeld? En vooral.. lukt het me om mijn welkomstpraatje te doen.. Ja dat was een dingetje 😉

Kwart voor 11 kwamen de eerste mensen binnen en 11 uur konden we van start. Alles verliep super. Ja ook mijn praatje.

De presentatie van Loek Peters was echt een succes. Maak de ander beter is een concept wat voor iedereen in te zetten is. Super om te horen dat iedereen hier enthousiast over was. Dat het onderwerp voor iedereen toe te passen is. Dat was ons doel.

Burggolf de Haverleij had ook alles tot in de puntjes geregeld. De locatie is dan ook echt super voor dit soort activiteiten. De lunch was top.

Al met al kunnen we met trots zeggen dat de 1e editie van Connect2Share een succes was. Er werd volop kennis gedeeld, er werden connecties gelegd. Super om te zien.

De eerste aanmeldingen voor de volgende keer zijn al binnen. Hoe tof is dat! Dinsdag 4 juni a.s. is onze volgende bijeenkomst bij Burggolf de Haverleij. Het onderwerp van deze bijeenkomst is AVG.

We weten allemaal dat het een belangrijk onderwerp is, maar hebben we dit ook allemaal goed geregeld? 4 juni zal er iemand aanwezig zijn die ons hier alles over kan vertellen en al onze vragen kan beantwoorden.
Tevens zal er natuurlijk weer voldoende gelegenheid zijn om te netwerken, onder het genot van een heerlijke lunch!

 

Wil jij hier ook bij zijn? Meld je dan snel aan via onderstaande link:

Meld me aan voor 4 juni

Onderstaand een kleine impressie van de bijeenkomst.